PICK PACK PONT

Pick Pack Pont kereső

Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

Tudta Ön, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

Válassza ki a legközelebbi Pontot és vegye át Pick Pack a csomagját!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 naptári napig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.

Szabadság a mindennapokban

Pick Pack Pont-oknak köszönhetően már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját:

• Tömegközlekedéssel utazik? – vegye át csomagját út közben egy Ponton

• Akár éjjel-nappal és hétvégén is rendelkezésre állunk a töltıállomásokon

• Ön dönti el a fizetési módot: bankkártya vagy készpénz

• Az időnkből van a legkevesebb – így nincs várakozás és sorban állás

• Nem csak kényelmes, hanem biztonságos is a csomagátvétel

• A csomag akár 5 naptári napig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!

Mikor válassza a Pick Pack Pont -ot?

• Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni

• Nem rendelheti munkahelyére a csomagot

• A futárral történő kézbesítés túl költséges

• Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

Országos Pick Pack Pont-hálózat

Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Kényelmes csomagátvétel

o Rendelje meg online a terméket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt

o A webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére

o A csomag útja nyomon követhető a webáruháztól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon (csomagkereső)

o Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -ra:

o E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről

o A csomag az értesítést követı 5+5 (Vásárló külön kérésére) napig vehető át a Ponton

o Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk

Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 06 1 881 2616 E-mail:

Csomagátvétel

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon feladott termékeket Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez! Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.

A csomagod átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez. A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betőjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevı „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás ırzése a vonatkozó szabályoknak megfelelıen történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megırizni köteles.