Ajánlatkérő űrlap

Az ajánlatkérő űrlap kitöltésével tud számunkra üzenetet küldeni.

Itt megtudja adni a kiválasztott terméket, szállítási módot, vagy érdeklődhet termékek után.

A számlázási nevet kell ide írni, ami eltérhet a megrendelő, ajánlatkérőtől.
A számlázási címet kell beírni.
Csak céges számla esetén kell kitölteni
Ajánlatkérő, megrendelő kapcsolattartási telefonszáma. Magyar mobil telefonszámot kérünk, amire megrendelés esetén szállító futárcég értesítést tud küldeni a kézbesítés részleteiről.
A Hotmail és Freemail szolgáltatók nem minden esetben fogadják be megfelelően az e-maileket, így a kézbesítés nem garantált, SOKSZOR NEM KÉZBESITHETŐK!
Utánvéttel szállítást nem vállalunk. Szállítási feltételekről a szállítási információk menüpontban talál bővebb információt.
(FoxPost csomagautomaták elérhetőségét megtalálja lentebb. Az ott kiválasztott címét másolja ide.)
Termékeink készpénzes kifizetése , vagy a vételár beérkezése után áll módunkban elkezdeni, és onnan értendő az elkészítési idő.
https://nta-keramia.hu/vasarlasi-informaciok/
Az Ön által megadott adatokat az nta-kerámia ( Némethné Tóth Andrea egyéni vállalkozó) kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik. (Pld. futárszolgálat) Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. Az adatok kezelésénél betartjuk GDPR rendelkezéseit. Az adatkezelés jogalapja, az érintett hozzájárulása. BŐVEBB INFORMÁCIÓT AZ "ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ" MENŐPONTBAN TALÁL. https://nta-keramia.hu/adatkezelesi-tajekoztato/
Kerámiák várható elkészítési ideje átlagosan 14 munkanap. A kerámiákat a vételár beérkezése után áll módunkban elkezdeni, így az elkészítési idő, onnantól értendő. Egyedi elképzelések (pld. utca névtábla, feliratos termékek) várható elkészítési ideje, átlagosan 3-4 hét. Termék várható szállítás elkezdésének ideje a vételár beérkezését követő 14 naptól indul. Az egyedi utca névtábla várható szállítás elkezdésének ideje, a vételár megérkezését követő 28 naptól indul.

Itt tekintheti meg az elérhető FoxPost csomagautomaták címeit.

FoxPost csomagautomata kereső