HA MEGTETSZETT VALAMELYIK TERMÉKÜNK

HOGYAN RENDELHETEK?

Ha nem biztos, vagy kérdése van hívjon a +36-20/386-0265 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet részünkre az e-mail címre.

Honlapunk nem web-shopként üzemel, ezért nem tud kosárba helyezni terméket. Vásárlási szándékát e-mailben, e-mail címen, vagy az ajánlatkérő űrlapon jelezheti felénk .

Az alábbi űrlap segítségével e-mailt tud küldeni nekünk. Kérdésére az űrlapban megadott e-mail címre válaszolunk.

A kiválasztott szállítási módot, pick-pack pont címet , vagy házhoz szállításnál a szállítási címet küldje el e-mailben részünkre.

-Házhoz szállítás 2.990 Ft

-Postán maradó csomag 2.990 Ft

-Foxpost csomagautomatában történő átvétel 1.690 Ft

-Személyes átvétel műhelyünkben (előre egyeztetett időpontban) 0 Ft (JELENLEG SZÜNETEL)

-Banki átutalás – (Csak előre utalás esetén szállítunk ki terméket. Egyedi termékeket, feliratos termékeket, csak a vételár megérkezése után készítünk el, és onnan indul a megrendelésbe vállat idő.)

-Készpénz – (műhelyünkben Királyszentistvánon, egy előre egyeztetett időpontban)

Megrendelést csak e-mailben, vagy az ajánlat kérő űrlap kitöltésével tudunk fogadni, a megrendelés részleteinek későbbi visszaellenőrzése miatt.

Ezek beérkezését követően kap egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálja a vásárlás részleteit, és az utalásokhoz szükséges adatokat.

Kerámiák várható elkészítési ideje átlagosan 14 nap. Egyedi elképzelések (pld. utcanévtábla, feliratos termékek) várható elkészítési ideje, átlagosan 3-4 hét. Feliratos, vagy egyedi mintákat, csak a vételár beérkezése után áll módunkban elkezdeni, így az elkészítési idő, onnantól értendő.

A megrendelt kerámia termékek várható szállítási ideje a vételár beérkezését követő 14 nap-tól.

Az egyedi kerámia utcanévtábla várható szállítási ideje, a vételár megérkezését követő 28 nap-tól.

NTA-kerámia