Vásárok

.

2024-ben ahol megtalál minket.


Szeged Május 25-26.

Hídivásár

Hídivásár május 18 -19. – én tartatik, jó szokás szerint a Szeged Napja rendezvénysorozat zárása és csúcspontjaként. Minden év májusában a szegedi nyár a Hídivásárral kezdődik.  Az ország egyik legnagyobb kézműves seregszemléje, a Szeged Napja körüli események leglátványosabb két napja.  A Hidivásárt az Ördögszekér találta ki és szervezte meg első ízben 1999-ben, amikor a város 450. évét ünnepelte annak, hogy szabad királyi városi jogát 1719-ben visszakapta. Az azóta minden évben megtartott vásár hagyománnyá vált a város életében, kezdeti sikere azóta is tartja magát, az időközben hozzászegődött Borfesztivállal és a város több helyszínén zajló ünnepi programokkal kiegészülve egy egész hetes ünnepsorozattá gyarapodott Szeged Napja, melynek csúcspontja és fergeteges záróakkordja a hidivásáros kavalkád maradt. A Hidivásár több, mint vásár. Hangulat, élmény, értékteremtő, szemléletformáló közösségi és kulturális esemény, fontos és várt esemény szegedieknek és a város idelátogató, visszatérő vendégeinek egyaránt. Ünnepeljük idén is együtt Szeged városát, síppal dobbal, nádi hegedűvel, jó borral, jó kedvvel!


Kapolcs Július 19-Július 28

Művészetek völgye 32

Kapolcs rendezvényen szervezők döntése alapján, CSAK BANKKÁRTYÁS fizetéssel lehet bármely szolgáltatást, vásári standot igénybe venni. Készpénz elfogadása a kereskedő büntetését, és kizárását vanja magával. Ezért kérjük, hogy vásárláskór ezt vegyék figyelembe. Megértésüket köszönjük.

2023. július 19. és július 28.. között kerül megrendezésre a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja a, 33. Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. A tíznapos fesztivál közel 1500 különleges programmal vár Titeket. Többek között könnyűzenei, jazz, világzenei, népzenei és komolyzenei koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, egész nap színes gyermekprogramokkal, zöld programokkal, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal készülnek a szervezők, de ami biztosan elmaradhatatlan kelléke a fesztiválnak, az az önfeledt kikapcsolódás és szórakozás. Tarts velünk 2023-ben is és töltődj fel egy évre élményekkel!